Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

GARDENA Accu hogedr.reinigeraquaclean18vset

219,95

1 op voorraad

Gardena_logo

Beschrijving

De GARDENA Accu Hogedrukreiniger Aquaclean 18V Set biedt een handige en draagbare oplossing voor het reinigen van diverse oppervlakken buitenshuis, zonder gedoe met kabels of aansluitingen op een waterleiding. Met zijn krachtige 18V accu en compacte ontwerp is deze hogedrukreiniger ideaal voor het reinigen van terrassen, tuinmeubelen, fietsen, auto’s en meer.

De hogedrukreiniger wordt geleverd met een veelzijdig assortiment accessoires, waaronder verschillende sproeikoppen en een 2-in-1 reinigingsborstel, waardoor je een breed scala aan reinigingstaken kunt uitvoeren met optimale resultaten. Het compacte en lichte ontwerp van de hogedrukreiniger maakt hem gemakkelijk te manoeuvreren en op te bergen, terwijl de ergonomische handgreep zorgt voor comfortabel gebruik, zelfs tijdens langdurige reinigingsklussen.

Met een waterdruk van maximaal 24 bar biedt de GARDENA Accu Hogedrukreiniger Aquaclean voldoende kracht om vuil en vuil effectief te verwijderen, terwijl het geïntegreerde waterfilter zorgt voor een lange levensduur van de pomp en een betrouwbaar gebruik. Dankzij het handige reservoir van 15 liter kun je eenvoudig water bijvullen, zelfs als er geen wateraansluiting in de buurt is.

Of je nu je terras wilt reinigen, je auto wilt wassen of ander vuil wilt verwijderen, de GARDENA Accu Hogedrukreiniger Aquaclean 18V Set biedt de flexibiliteit en prestaties die je nodig hebt voor een grondige en efficiënte reiniging buitenshuis.