Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

GARDENA – 2 in 1 EnergyCut Heggenschaar – 2.5x meer kracht – Totale lengte 60 cm

54,95

5 op voorraad

Beschrijving

GARDENA – 2 in 1 EnergyCut Heggenschaar – 2.5x meer kracht – Totale lengte 60 cm

“De EnergyCut van GARDENA overtuigt met zijn ongeëvenaarde 2-in-1-functie en zorgt dat u snel en krachtig werkt met een hoge efficiëntie. Bij het snoeien van heggen of struiken staat een dikkere tak een perfect gelijkmatige snoeibeurt soms in de weg. Activeer dan extra kracht door een druk op de knop. Door de openingshoek te vergroten, neemt de hefboomwerking toe en ontstaat extra kracht.

De normale snijmodus verricht uitstekend werk en is geschikt voor snel en zeer efficiënt snoeien. Dit wordt mogelijk gemaakt door de gekartelde randen van de messen met antikleefcoating, waardoor er niks aan blijft kleven. De handgrepen van de EnergyCut zijn gevormd volgens een doordachte ergonomie. Deze ronde en ergonomische vorm voelt prettig aan. In combinatie met de soepele demping is het snoeien totaal niet vermoeiend. Dankzij de krachtige 2in1 EnergyCut is snoeien niet langer een vervelende klus. Een garantie van 25 jaar maakt dit geweldige product compleet. Groei met elke snoeibeurt!”

De EnergyCut van GARDENA: de heggenschaar met de gepatenteerde 2-in-1-functie waarmee je extra kracht kan creëren wanneer je het nodig hebt. Voor krachtig maar ontspannen snoeien!

Voordelen van dit product

  • 2in1 Heggenschaar: Met één druk op de knop verander je de snijmodus en activeer je extra kracht (tot 2.5x)! Door deze vrije keuze van de snijmodus heb je altijd alles onder controle tijdens het snoeien.
  • Gebruik de normale modus voor snel, zeer efficiënt snoeien en de extra kracht voor het doorknippen van dikkere takken.
  • De gekartelde mesranden zorgen voor meer efficiëntie bij gebruik op grotere oppervlakken.
  • Antikleefcoating: dit zorgt voor verminderde wrijving van de messen en resulteert in moeiteloos te snoeien.
  • ErgoTec: deze technologie staat voor ergonomisch gevormde houten handrepen
  • Stootbuffer die de pols gewrichten beschermt, zo worden polsen en armen minder belast.

Garantie

GARDENA biedt 25 jaar garantie op dit product: dit garandeert de hoge kwalitei

Extra informatie

Merk

DPD Shipping Product
Order code

Shopserver ID

Stock Haarlem

Stock Heiloo

Margin Haarlem

Margin Heiloo