Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

FRONTLINE Hond s 2-4 kg 3tabl

29,95

2 op voorraad

Beschrijving

Het FRONTLINE Hond S (2-4 kg) product, bestaande uit 3 tabletten, is een specifiek samengestelde antiparasitaire oplossing voor kleine honden met een gewicht tussen 2 en 4 kilogram. Deze tabletten zijn ontworpen om vlooien en teken bij kleine honden op een doeltreffende manier te bestrijden.

De tabletten bevatten een combinatie van actieve ingrediënten die bekend staan om hun effectiviteit tegen parasieten. Na toediening verspreiden deze ingrediënten zich door het bloed van de hond. Wanneer vlooien en teken het bloed van de hond consumeren, komen ze in contact met deze ingrediënten, wat leidt tot de eliminatie van de parasieten.

Het FRONTLINE Hond S product biedt langdurige bescherming en is specifiek afgestemd op kleine hondenrassen. Het gebruik ervan is eenvoudig en het is van groot belang om de instructies van de fabrikant nauwkeurig op te volgen met betrekking tot dosering en toediening. Deze tabletten zijn een handige keuze voor eigenaren van kleine honden die op zoek zijn naar een effectieve en eenvoudige methode om parasieten te bestrijden, waardoor hun huisdieren worden beschermd tegen ongemak en mogelijke gezondheidsproblemen veroorzaakt door vlooien en teken.