Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

FLUBENOL Pasta ontworm pasta hond/kat 7,8ml

17,95

4 op voorraad

Beschrijving

BEAPHAR Mondwater voor honden en katten, verkrijgbaar in een handige fles van 250 ml, biedt een eenvoudige en effectieve manier om de mondhygiëne van je huisdier te ondersteunen. Deze speciale formule is ontworpen om de vorming van tandplak en tandsteen te verminderen, slechte adem te bestrijden en het algemene mondcomfort van je hond of kat te bevorderen.

Het mondwater is eenvoudig te gebruiken. Je kunt het toevoegen aan het drinkwater van je huisdier of rechtstreeks in de mond druppelen, afhankelijk van de voorkeur van jouw huisdier. De samenstelling bevat ingrediënten die helpen bij het verminderen van bacteriën in de mond, waardoor tand- en tandvleesproblemen worden verminderd.

BEAPHAR Mondwater is een handige aanvulling op de dagelijkse verzorging van de mondgezondheid van je huisdier. Regelmatig gebruik kan bijdragen aan het behoud van gezonde tanden en tandvlees, en het bevorderen van een frisse adem. Een gezonde mond draagt bij aan het welzijn van je hond of kat en helpt tandheelkundige problemen te voorkomen. Volg de instructies op de verpakking voor het beste resultaat en geniet van de voordelen van een gezonde mondhygiëne voor je huisdier.

Gerelateerde producten

Vorige
Volgende