Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

FISKARS Solid™ tuinspade spits

24,50

4 op voorraad

Fiskars_logo

Beschrijving

De FISKARS Solid™ tuinspade met een spitse vorm is een hoogwaardig en betrouwbaar tuingereedschap dat specifiek is ontworpen voor het graven, spitten en verplaatsen van grond in diverse tuinwerkzaamheden. Deze tuinspade is een essentieel instrument in de FISKARS Solid™ serie, die bekend staat om zijn duurzaamheid, functionaliteit en ergonomisch ontwerp.

Het kenmerkende ontwerp van de FISKARS Solid™ tuinspade omvat een scherp en spitstoelopend blad dat is ontworpen voor efficiënt graven in verschillende bodemtypes. De scherpe punt maakt het gemakkelijk om door compacte grond te snijden, terwijl de stevige randen en het versterkte blad zorgen voor duurzaamheid en langdurige prestaties, zelfs bij intensief gebruik.

De FISKARS Solid™ tuinspade is uitgerust met een ergonomisch gevormde handgreep die comfort biedt tijdens het gebruik en zorgt voor een natuurlijke en efficiënte werkhouding. De stevige steel is vervaardigd van hoogwaardig staal of ander robuust materiaal en is ontworpen om bestand te zijn tegen de uitdagingen van tuinwerkzaamheden, zoals slijtage, buigen en breken.

Deze spitse tuinspade is ideaal voor tuiniers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en veelzijdig gereedschap voor diverse grondwerkzaamheden, zoals het graven van plantgaten, het verplaatsen van grond en het spitten van bloembedden. Met de FISKARS Solid™ tuinspade kunnen tuinliefhebbers genieten van een efficiënte, comfortabele en productieve tuinervaring, waardoor ze hun buitenruimte kunnen transformeren en onderhouden met gemak en vertrouwen.