Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

FISKARS Solid metal snoeischaar bypass p331

17,95

12 op voorraad

Fiskars_logo

Beschrijving

FISKARS Solid Metal Snoeischaar Bypass P331

De FISKARS Solid Metal Snoeischaar Bypass P331 is een betrouwbaar handgereedschap dat is ontworpen voor het nauwkeurig en schoon snoeien van diverse planten, bloemen, en struiken in de tuin. Het combineert duurzaamheid met efficiëntie, waardoor het een essentieel instrument is voor zowel de enthousiaste tuinier als de professionele hovenier.

  1. Robuuste Constructie: Het “Solid” kenmerk in de naam suggereert een stevige en duurzame constructie. Deze snoeischaar is vervaardigd uit hoogwaardig metaal, wat zorgt voor een lange levensduur en weerstand tegen slijtage bij regelmatig gebruik.
  2. Bypass-Mechanisme: De bypass-methode betekent dat de schaar is uitgerust met twee scherpe messen die langs elkaar glijden bij het snijden. Dit zorgt voor een nette, schone snede die de gezondheid van de plant bevordert door het risico op infectie te verminderen.
  3. Ergonomisch Ontwerp: Met een ergonomisch gevormde handgreep biedt de snoeischaar een comfortabele grip, wat vermoeidheid tijdens het snoeien minimaliseert en zorgt voor een betere controle over de snijbewegingen.
  4. Veiligheid en Gebruiksgemak: Afhankelijk van het specifieke model kan de snoeischaar extra kenmerken hebben zoals een vergrendelingsmechanisme voor veilig opbergen en een verstelbare bladspanning voor verschillende snoeibehoeften.
  5. Toepasbaarheid: Deze FISKARS snoeischaar is ideaal voor een verscheidenheid aan snoeitaken, van het bijwerken van delicate bloemen tot het snoeien van dikkere takken van struiken en kleine bomen.