Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

FARM FOOD Fresh menu pens&hart compleet 300g

3,15

4 op voorraad

Beschrijving

  1. Hoogwaardige Ingrediënten: Dit product bevat waarschijnlijk pens en hart als de belangrijkste eiwitbronnen. Pens biedt een goede bron van spiervlees en hart levert waardevolle voedingsstoffen zoals ijzer en B-vitaminen.
  2. Compleet en Gebalanceerd: FARM FOOD Fresh Menu Pens & Hart Compleet 300g is vermoedelijk samengesteld als een complete en gebalanceerde maaltijd. Het zou een optimale mix van eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen moeten bevatten.
  3. Verse Ingrediënten: De aanduiding “Fresh Menu” suggereert dat het mogelijk verse ingrediënten bevat. Verse ingrediënten kunnen bijdragen aan de smakelijkheid en verteerbaarheid van het voedsel.
  4. Geen Toegevoegde Kunstmatige Stoffen: Kwalitatieve hondenvoedingen streven er vaak naar om vrij te zijn van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen.
  5. Portieformaat: De verpakking van 300 gram is waarschijnlijk ontworpen als een handige portiegrootte voor eenmalig gebruik. Dit maakt het product geschikt als een aanvulling op droogvoer of als afwisseling in het dieet van de hond.
  6. Geschikt voor Volwassen Honden: Dit product is mogelijk geschikt voor volwassen honden. Het is belangrijk om de aanwijzingen op de verpakking te volgen voor de juiste dosering.
  7. Houdbaarheid: Aangezien het vers voedsel betreft, is het cruciaal om de houdbaarheidsinformatie op de verpakking te raadplegen en de voeding binnen de aangegeven periode te gebruiken.
  8. Aanvullende Voeding: FARM FOOD Fresh Menu Pens & Hart Compleet 300g kan worden gebruikt als aanvullende voeding naast droogvoer of als hoofdvoeding, afhankelijk van de voedingsbehoeften en voorkeuren van de hond.