Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ESSCHERT DESIGN Vogelbad o/ voet gietijzr l23b23h39

28,95

10 op voorraad

ESSCHERT DESIGN_logo

Beschrijving

Het ESSCHERT DESIGN Vogelbad op Voet van Gietijzer is een prachtig en functioneel tuinornament dat een vleugje elegantie toevoegt aan elke buitenruimte. Met afmetingen van ongeveer 23 cm in lengte, 23 cm in breedte en 39 cm in hoogte, biedt dit vogelbad een perfecte plek voor vogels om te drinken, te baden en zich op te frissen.

Dit vogelbad is gemaakt van duurzaam gietijzer, waardoor het niet alleen stevig en stabiel is, maar ook een rustieke charme heeft die goed past in verschillende tuinstijlen. De voet van het vogelbad zorgt voor stabiliteit en maakt het gemakkelijk om het bad op een vlakke ondergrond te plaatsen, zoals op het gazon, het terras of in de tuin.

Het ontwerp van dit vogelbad is doordacht, met een ondiepe schaal waar vogels gemakkelijk in kunnen landen en zich kunnen verfrissen. Het biedt een veilige plek voor vogels om te drinken en te baden, wat vooral belangrijk is tijdens warme zomerdagen. Het bad is ook gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, waardoor het een praktische en aantrekkelijke toevoeging is aan je buitenruimte.

Naast zijn functionele waarde is dit vogelbad ook een decoratief element dat de schoonheid van de natuur naar voren brengt. Het trekt verschillende vogelsoorten aan, waardoor je de mogelijkheid hebt om van dichtbij te genieten van de kleurrijke vogels in je tuin. Het ESSCHERT DESIGN Vogelbad op Voet van Gietijzer voegt niet alleen een vleugje natuurlijke pracht toe aan je buitenruimte, maar biedt ook een gastvrije plek voor vogels om te genieten en te verfrissen.

Gerelateerde producten

Vorige
Volgende