Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ELHO Schotel universeel vk 25cm ntrct

2,95

26 op voorraad

Elho_logo

Beschrijving

De ELHO Schotel Universeel in de vorm van een vierkant met een diameter van 25 centimeter, in de neutrale kleur (ntrct), is een praktische en functionele schotel die wordt gebruikt als onderzetter onder plantenpotten. ELHO staat bekend om zijn hoogwaardige producten en doordachte ontwerpen, en deze schotel vormt daar een uitstekend voorbeeld van.

Met een zijlengte van 25 centimeter biedt deze vierkante schotel een geschikte maat voor plantenpotten van verschillende diameters. De neutrale kleur maakt het een veelzijdige keuze die goed past bij diverse plantenpotten en tuininrichtingen.

De ELHO Schotel Universeel is ontworpen om het overtollige water op te vangen dat uit de pot kan lekken tijdens het water geven. Dit voorkomt dat het water op de vloer of het oppervlak eronder terechtkomt en beschermt zo je meubels en vloeren.

Gemaakt van hoogwaardig kunststof is deze schotel duurzaam, lichtgewicht en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor is het zowel geschikt voor gebruik binnenshuis als buitenshuis. Het materiaal is vaak ook recyclebaar, wat bijdraagt aan ELHO’s inzet voor milieubewuste productie.

Of je nu een enthousiaste binnenhuis tuinier bent die zijn planten graag in stijl presenteert of een buitenliefhebber die zijn terras wil beschermen, de ELHO Schotel Universeel Vierkant 25cm in neutraal is een functionele en esthetische keuze voor het onderhouden van een schone en georganiseerde plantomgeving.