Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ELHO Schotel universeel rond d27cm ntrct

2,50

30 op voorraad

Elho_logo

Beschrijving

De ELHO Universele Ronde Schotel met een diameter van 27 centimeter in de neutrale kleur (ntrct) is een veelzijdige en functionele aanvulling op je plantenpotten. Deze schotel is ontworpen om overtollig water op te vangen en te voorkomen dat het direct op de ondergrond terechtkomt. Als onderdeel van de ELHO-productlijn staat deze schotel bekend om zijn duurzaamheid en praktisch ontwerp.

Met een diameter van 27 centimeter is deze schotel geschikt voor kleinere plantenpotten en biedt het een ideale oplossing om je planten te beschermen tegen te veel water. De neutrale kleur maakt het eenvoudig om te combineren met verschillende potontwerpen en kleurenschema’s.

De ELHO Universele Ronde Schotel is ontworpen om compatibel te zijn met verschillende plantenpotten, waardoor het een universele oplossing is voor je potbehoeften. Het zorgt ervoor dat overtollig water wordt opgevangen, wat gunstig is voor de gezondheid van je planten en de leefomgeving optimaliseert.

Gemaakt van hoogwaardig kunststof is deze schotel duurzaam en weerbestendig. Het gebruik van gerecyclede materialen is vaak een kenmerk van ELHO-producten, wat bijdraagt aan hun inzet voor duurzaamheid en milieubewustzijn.

Of je nu een ervaren tuinier bent die nauwlettend de verzorging van je planten volgt of een beginnende plantenliefhebber die zijn eerste groene stapjes zet, de ELHO Universele Ronde Schotel 27cm in neutraal is een praktische en veelzijdige keuze voor een gezonde plantenomgeving.