Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ELHO Schotel universeel rond d21cm ntrct

1,95

38 op voorraad

Elho_logo

Beschrijving

De ELHO Universele Ronde Schotel met een diameter van 21 centimeter in de neutrale kleur (ntrct) is een veelzijdige en praktische toevoeging aan je plantenpotten. Deze schotel is ontworpen om overtollig water op te vangen en te voorkomen dat het direct op de ondergrond terechtkomt, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor een gezonde plantenomgeving. Als onderdeel van de ELHO-productlijn staat deze schotel bekend om zijn duurzaamheid en doordacht ontwerp.

Met een diameter van 21 centimeter is deze schotel ideaal voor kleinere plantenpotten, waardoor je de juiste bescherming biedt tegen overmatig water. De neutrale kleur maakt het eenvoudig om te combineren met verschillende potontwerpen en kleurenschema’s.

De ELHO Universele Ronde Schotel is ontworpen met compatibiliteit in gedachten, waardoor het geschikt is voor verschillende plantenpotten en situaties. Door het opvangen van overtollig water draagt het bij aan een schone en nette omgeving, terwijl het de gezondheid van je planten bevordert.

Gemaakt van hoogwaardig kunststof is deze schotel duurzaam, lichtgewicht en bestand tegen diverse weersomstandigheden. ELHO heeft vaak een focus op duurzaamheid, en het gebruik van gerecyclede materialen draagt bij aan hun streven naar milieuvriendelijke productie.

Of je nu een ervaren tuinier bent die aandacht besteedt aan de details van plantenzorg of een beginnende plantenliefhebber die een gezonde start wil maken, de ELHO Universele Ronde Schotel 21cm in neutraal is een handige en veelzijdige keuze voor het optimaliseren van je plantenverzorging.