Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ELHO Schotel universeel rond d17cm ntrct

1,45

44 op voorraad

Elho_logo

Beschrijving

De ELHO Universele Ronde Schotel met een diameter van 17 centimeter in de neutrale kleur (ntrct) is een handige en doeltreffende accessoire voor je plantenpotten. Deze schotel is ontworpen om overtollig water op te vangen en te voorkomen dat het direct op de ondergrond terechtkomt, wat essentieel is voor het behoud van een gezonde en goed onderhouden leefomgeving voor je planten. Als onderdeel van de ELHO-productlijn staat deze schotel bekend om zijn duurzaamheid en slim ontwerp.

Met een diameter van 17 centimeter is deze schotel ideaal voor kleinere plantenpotten, waardoor je planten effectief worden beschermd tegen te veel water. De neutrale kleur maakt het eenvoudig om te combineren met verschillende potontwerpen en kleurenschema’s.

De ELHO Universele Ronde Schotel is ontworpen met compatibiliteit in gedachten, waardoor het geschikt is voor diverse plantenpotten en situaties. Door overtollig water op te vangen draagt het bij aan een schone en opgeruimde omgeving, terwijl het de gezondheid van je planten bevordert.

Gemaakt van hoogwaardig kunststof is deze schotel duurzaam, lichtgewicht en bestand tegen diverse weersomstandigheden. ELHO heeft vaak een focus op duurzaamheid, en het gebruik van gerecyclede materialen draagt bij aan hun inzet voor milieuvriendelijke productie.

Of je nu een ervaren tuinier bent die aandacht besteedt aan de details van plantenzorg of een beginnende plantenliefhebber die een gezonde start wil maken, de ELHO Universele Ronde Schotel 17cm in neutraal is een praktische en veelzijdige keuze voor een goed verzorgde plantenomgeving.