Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ELHO Schotel green basics d14cm zwart

1,25

40 op voorraad

Elho_logo

Beschrijving

De ELHO Schotel Green Basics met een diameter van 14 cm in de kleur zwart is een praktisch accessoire voor je plantenpotten. Deze schotel is speciaal ontworpen om te dienen als ondertas, waardoor overtollig water wordt opgevangen en je vloeren of oppervlakken worden beschermd.

Met een compacte diameter van 14 cm is deze schotel ideaal voor kleinere plantenpotten en voegt het een functioneel element toe aan je binnen- of buitenruimte. De zwarte kleur geeft een tijdloze en strakke uitstraling, waardoor het eenvoudig kan worden gecombineerd met verschillende plantenpotten en inrichtingsstijlen.

De Green Basics-serie van ELHO staat vaak bekend om zijn milieubewuste benadering en duurzame ontwerpen. Het gebruik van hoogwaardig kunststofmateriaal zorgt ervoor dat deze schotel bestand is tegen weersinvloeden en langdurig gebruik, zowel binnen als buiten.

Deze schotel is niet alleen functioneel, maar draagt ook bij aan het behoud van een gezonde groeiomgeving voor je planten door overtollig water effectief af te voeren. Het minimalistische ontwerp en de zwarte kleur maken het een veelzijdige keuze die moeiteloos past in verschillende plantarrangementen en ruimteontwerpen.