Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ELHO Schotel blknbk grn basic 60cm blgr

3,50

25 op voorraad

Elho_logo

Beschrijving

De ELHO Schotel Green Basics van 60 centimeter in de kleur blauwgroen (blgr) is een praktisch en stijlvol accessoire voor je plantenpotten. Deze schotel is ontworpen om overtollig water op te vangen en te voorkomen dat het direct op de ondergrond terechtkomt, wat bijdraagt aan het behoud van een gezonde en goed onderhouden plantenomgeving.

Met een diameter van 60 centimeter biedt deze schotel een ruime opvangruimte voor het opgevangen water, geschikt voor middelgrote plantenpotten. De blauwgroene kleur geeft een frisse en eigentijdse uitstraling aan je tuin, balkon of interieur.

De ELHO Schotel Green Basics is ontworpen voor universeel gebruik en is compatibel met diverse plantenpotten. Het voorkomt dat overtollig water direct in aanraking komt met de ondergrond, waardoor schade aan vloeren of meubels wordt voorkomen.

Gemaakt van hoogwaardig kunststof is deze schotel duurzaam, lichtgewicht en bestand tegen diverse weersomstandigheden. ELHO staat bekend om zijn inzet voor duurzaamheid, en het gebruik van gerecyclede materialen draagt bij aan hun milieuvriendelijke benadering.

Of je nu een ervaren tuinier bent die veel aandacht besteedt aan plantenzorg of een beginnende plantenliefhebber die zijn groene vingers ontwikkelt, de ELHO Schotel Green Basics 60cm in blauwgroen is een praktische en esthetische keuze voor het optimaliseren van je plantenverzorging.