Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ELHO Pot vibia campana rond d35cm antrac

15,95

22 op voorraad

Beschrijving

De ELHO Pot Vibia Campana rond met een diameter van 35 cm in de kleur antraciet is een elegante en functionele bloempot die je binnen- en buitenruimtes verfraait. Hier volgt een mogelijke omschrijving:

De ELHO Pot Vibia Campana is een sierlijke keuze voor het tentoonstellen van je favoriete planten. Met een royale diameter van 35 cm biedt deze ronde bloempot voldoende ruimte voor de groei en ontwikkeling van diverse planten, waardoor het een opvallende toevoeging is aan je tuin, terras of balkon.

De antracietkleur geeft de pot een moderne en tijdloze uitstraling, wat bijdraagt aan de veelzijdigheid ervan. Antraciet is een kleur die goed combineert met verschillende plantenkleuren en tuinstijlen, en het voegt een vleugje elegantie toe aan je buitenruimte.

Gemaakt van hoogwaardig kunststofmateriaal is de ELHO Pot Vibia Campana duurzaam en geschikt voor buitengebruik. Het materiaal is lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is naar de gewenste locatie.

De ronde vorm van de pot, geïnspireerd door de term “campana,” suggereert een belvormig ontwerp dat een klassieke en verfijnde uitstraling toevoegt aan je plantenarrangement. Of je nu kiest voor bloeiende planten, groene bladplanten of een combinatie van beiden, de ELHO Pot Vibia Campana dient als een stijlvolle omlijsting voor je groene oase.