Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ELHO Pot brussels mini d7cm hldr turq

1,75

Uitverkocht

Elho_logo

Beschrijving

ELHO Pot Brussels Mini d7cm hldr turq is een charmante en praktische bloempot die een fris accent toevoegt aan kleine ruimtes. Met een diameter van 7 centimeter is deze turquoise pot ideaal voor het huisvesten van mini-planten, kleine bloemen of kruiden, waardoor je op een subtiele manier de natuur in je interieur kunt brengen.

De pot is gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat niet alleen duurzaamheid garandeert maar ook een lichtgewicht en onderhoudsvriendelijk ontwerp biedt. De turquoise kleur voegt een vrolijk en levendig element toe aan de ruimte, waardoor deze pot een opvallende aanvulling is op je interieur.

Het Brussels Mini ontwerp geeft de pot een eigentijdse uitstraling met strakke lijnen en een compacte vorm. Wat deze pot bijzonder maakt, is de ingebouwde houder (holder), waardoor het gemakkelijk wordt om je planten op te tillen en te verplaatsen. Ondanks zijn kleine formaat is de pot voorzien van drainagegaten, waardoor overtollig water gemakkelijk kan worden afgevoerd en een gezond groeiklimaat voor je planten wordt bevorderd.

Plaats deze turquoise bloempot op vensterbanken, bureau’s, of kleine tafels om een speels en kleurrijk accent toe te voegen aan zelfs de meest beperkte ruimtes. Met zijn eigentijdse design, handige houder en frisse kleur is de ELHO Pot Brussels Mini d7cm hldr turq een ideale keuze voor liefhebbers van kleine planten die zowel stijl als functionaliteit waarderen.