Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ELHO Pot brussels mini d7cm frisgeel

1,75

3 op voorraad

Elho_logo

Beschrijving

ELHO Pot Brussels Mini d7cm frisgeel is een schattige en levendige bloempot die perfect is voor het toevoegen van een kleurrijk accent aan kleine ruimtes. Met een diameter van 7 centimeter is deze frisgele pot ideaal voor het huisvesten van mini-planten, kleine bloemen of kruiden, waardoor je eenvoudig een vleugje natuur aan je interieur kunt toevoegen.

De pot is gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat niet alleen duurzaamheid garandeert maar ook een lichtgewicht en gemakkelijk te onderhouden ontwerp biedt. De frisgele kleur voegt een vrolijk en levendig element toe aan de ruimte, waardoor deze pot een opvallende aanvulling is op je interieur.

Het Brussels Mini ontwerp geeft de pot een eigentijdse uitstraling met strakke lijnen en een compacte vorm. Ondanks zijn kleine formaat is de pot voorzien van drainagegaten, waardoor overtollig water gemakkelijk kan worden afgevoerd en een gezond groeiklimaat voor je planten wordt bevorderd.

Plaats deze frisgele bloempot op vensterbanken, bureau’s, of kleine tafels om een speels en kleurrijk accent toe te voegen aan zelfs de meest beperkte ruimtes. Met zijn schattige design en heldere kleur is de ELHO Pot Brussels Mini d7cm frisgeel een ideale keuze voor liefhebbers van kleine planten die streven naar zowel stijl als functionaliteit.