Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ELHO Pot brussels d9.5cm hldr turq

2,35

6 op voorraad

Beschrijving

ELHO Pot Brussels d9.5cm hldr turq is een prachtige en functionele bloempot die stijl toevoegt aan elke ruimte. Met een diameter van 9.5 centimeter biedt deze turkooizen pot de perfecte afmetingen voor het huisvesten van kleine planten, bloemen of kruiden, waardoor je eenvoudig een vleugje natuur aan je interieur kunt toevoegen.

De pot is vervaardigd van hoogwaardig kunststof, wat niet alleen duurzaamheid garandeert maar ook zorgt voor een lichtgewicht ontwerp. De turkooizen kleur geeft een fris en levendig accent, waardoor deze pot een opvallende aanvulling is op je interieur. Het Brussels ontwerp voegt een moderne en eigentijdse uitstraling toe, waardoor de pot naadloos aansluit bij diverse interieurstijlen.

Naast zijn esthetische waarde is de ELHO Pot Brussels d9.5cm hldr turq ook functioneel. De pot is voorzien van een ingebouwde houder (holder) waardoor het gemakkelijk wordt om je planten op te tillen en te verplaatsen. Bovendien zijn er drainagegaten aanwezig om overtollig water af te voeren, waardoor een gezond groeiklimaat voor je planten wordt bevorderd.

Plaats deze bloempot op vensterbanken, tafels of in kasten om een levendig en kleurrijk accent toe te voegen aan je leefruimte. Met zijn eigentijdse design en praktische functies is de ELHO Pot Brussels d9.5cm hldr turq een ideale keuze voor plantenliefhebbers die streven naar zowel stijl als gebruiksgemak.