Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ELHO Pot b.for original mini d9cm duifbl

2,75

10 op voorraad

Elho_logo

Beschrijving

ELHO Pot b.for original mini d9cm duifbl is een eigentijdse en stijlvolle bloempot die functionaliteit combineert met een verfijnd ontwerp. Met een diameter van 9 centimeter is deze duifblauwe pot ideaal voor het huisvesten van kleine planten, bloemen of kruiden, waardoor je eenvoudig een vleugje natuur aan je interieur kunt toevoegen.

Het gebruik van hoogwaardig kunststof maakt deze pot duurzaam en lichtgewicht, waardoor je flexibiliteit hebt bij het decoreren van verschillende ruimtes in huis. De duifblauwe kleur voegt een frisse en eigentijdse uitstraling toe, terwijl het minimalistische ontwerp het mogelijk maakt om naadloos op te gaan in diverse interieurstijlen.

De ELHO Pot b.for original mini is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook praktisch. De pot is voorzien van drainagegaten, waardoor overtollig water gemakkelijk kan weglopen, wat het risico op wortelrot vermindert en de gezondheid van je planten bevordert.

Plaats deze bloempot op vensterbanken, planken, of zelfs op je bureau om een vleugje groen toe te voegen aan elke hoek van je leefruimte. Met zijn compacte afmetingen en eigentijdse uitstraling is de ELHO Pot b.for original mini d9cm duifbl een perfecte keuze voor plantenliefhebbers die streven naar zowel stijl als functionaliteit.