Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ELHO Pot b.for original mini d7cm duifbl

1,95

Uitverkocht

Elho_logo

Beschrijving

ELHO Pot b.for original mini d7cm duifbl is een charmante en compacte bloempot die perfect is voor het toevoegen van een vleugje groen aan kleine ruimtes. Met een diameter van 7 centimeter is deze duifblauwe pot ideaal voor het huisvesten van mini-planten, kleine bloemen of kruiden, waardoor je op een subtiele manier de natuur naar je interieur kunt brengen.

De pot is vervaardigd van hoogwaardig kunststof, waardoor hij lichtgewicht en duurzaam is. De duifblauwe kleur voegt een vleugje frisheid en moderniteit toe, terwijl het strakke en tijdloze ontwerp de pot veelzijdig maakt en zich gemakkelijk aanpast aan diverse interieurstijlen.

Ondanks zijn kleine formaat is de ELHO Pot b.for original mini d7cm duifbl functioneel. De pot is uitgerust met drainagegaten, waardoor overtollig water gemakkelijk kan weglopen en de gezondheid van je planten wordt bevorderd.

Plaats deze mini-bloempot op vensterbanken, bureau’s, of kleine tafels om een subtiel accent van groen toe te voegen aan zelfs de meest beperkte ruimtes. Met zijn schattige afmetingen en eigentijdse uitstraling is de ELHO Pot b.for original mini d7cm duifbl een perfecte keuze voor liefhebbers van kleine planten die streven naar zowel stijl als functionaliteit.