Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ELHO Kweekpot green basics d19cm l zwrt

2,50

35 op voorraad

Elho_logo

Beschrijving

De ELHO Kweekpot Green Basics met een diameter van 19 cm en in de kleur zwart is een doordachte en duurzame keuze voor het opkweken van planten. Hier volgt een mogelijke omschrijving:

De ELHO Kweekpot Green Basics met een royale diameter van 19 cm biedt een ideale omgeving voor het zaaien en opkweken van je favoriete planten en kruiden. Het diepe zwart van de pot niet alleen zorgt voor een tijdloze uitstraling maar kan ook bijdragen aan het absorberen van warmte, wat gunstig is voor de groei van de planten.

De kweekpot maakt deel uit van de Green Basics-serie van ELHO, wat betekent dat het is vervaardigd met aandacht voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het gebruikte kunststofmateriaal is hoogwaardig en geschikt voor hergebruik, waardoor het een verantwoorde keuze is voor milieubewuste tuiniers.

Met zijn gemiddelde grootte is deze kweekpot ideaal voor het starten van zaailingen of het verplanten van jonge planten. De pot biedt voldoende ruimte voor een gezonde ontwikkeling van wortels en bevordert een optimale groei. Bovendien is de kweekpot voorzien van drainagegaten om overtollig water effectief af te voeren, wat de kans op wateroverlast minimaliseert.

Of je nu een beginnende tuinier bent of al ervaren bent in het kweken van planten, de ELHO Kweekpot Green Basics in het formaat d19cm is een praktische en stijlvolle keuze om je planten een goede start te geven