Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ELHO Kweekpot green basics d13cm l zwrt

1,25

45 op voorraad

Elho_logo

Beschrijving

De ELHO Kweekpot Green Basics met een diameter van 13 cm in de kleur zwart is een handige en duurzame keuze voor het kweken van zaailingen en jonge planten. Hier volgt een mogelijke omschrijving:

De ELHO Kweekpot Green Basics met een diameter van 13 cm is ontworpen om tuinliefhebbers een praktische en milieuvriendelijke oplossing te bieden voor het opkweken van zaailingen en het verplanten van jonge planten. Het diepe zwart van de pot zorgt niet alleen voor een eigentijdse uitstraling maar kan ook bijdragen aan het vasthouden van warmte, wat gunstig is voor de groei van je planten.

Deze kweekpot maakt deel uit van de Green Basics-serie van ELHO, die bekend staat om zijn milieubewuste aanpak. Vervaardigd uit hoogwaardig kunststofmateriaal, is de pot duurzaam en geschikt voor hergebruik, wat aansluit bij een duurzame tuinpraktijk.

Met een gemiddelde diameter van 13 cm is deze kweekpot ideaal voor het opkweken van zaailingen en het verplanten van jonge planten. De pot biedt voldoende ruimte voor een gezonde ontwikkeling van wortels en bevordert een optimale groeiomgeving. Bovendien is de kweekpot voorzien van drainagegaten, waardoor overtollig water effectief wordt afgevoerd, waardoor het risico op wateroverlast wordt verminderd.

Of je nu een beginnende tuinier bent of al ervaring hebt in het kweken van planten, de ELHO Kweekpot Green Basics d13cm in het zwart is een praktische keuze om de groei van je planten te ondersteunen.