Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ELHO Kweekpot green basics d11cm l zwrt

0,95

63 op voorraad

Elho_logo

Beschrijving

De ELHO Kweekpot Green Basics met een diameter van 11 cm in de kleur zwart is een handzame en duurzame container voor het opkweken van zaailingen en jonge planten. Hier volgt een mogelijke omschrijving:

De ELHO Kweekpot Green Basics met een diameter van 11 cm biedt tuinliefhebbers een compacte en milieubewuste oplossing voor het succesvol opkweken van zaailingen en het verplanten van jonge planten. De diepe zwarte kleur van de pot voegt niet alleen een eigentijdse uitstraling toe, maar kan ook bijdragen aan het vasthouden van warmte, wat gunstig is voor de groei van je planten.

Deze kweekpot maakt deel uit van de Green Basics-serie van ELHO, die bekend staat om zijn milieuvriendelijke aanpak. Gemaakt van hoogwaardig kunststofmateriaal, is de pot duurzaam en geschikt voor hergebruik, waardoor het een verantwoorde keuze is voor milieubewuste tuiniers.

Met een bescheiden diameter van 11 cm is deze kweekpot ideaal voor het opkweken van kleine zaailingen en het verplanten van jonge planten. De pot biedt voldoende ruimte voor een gezonde ontwikkeling van wortels en bevordert een optimale groeiomgeving. Bovendien is de kweekpot voorzien van drainagegaten, wat zorgt voor een effectieve afvoer van overtollig water en het voorkomen van wateroverlast.

Of je nu een beginnende tuinier bent of al enige ervaring hebt met het kweken van planten, de ELHO Kweekpot Green Basics d11cm in het zwart is een praktische keuze om de groei van je planten te ondersteunen.