Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ELHO Gb veggie wall l80cm living black

69,95

4 op voorraad

Elho_logo

Beschrijving

De ELHO Green Basics Veggie Wall met een lengte van 80 centimeter in de kleur Living Black is een praktische en stijlvolle oplossing voor het kweken van groenten, kruiden of bloemen in beperkte ruimtes. ELHO staat bekend om zijn innovatieve tuinproducten, en de Green Basics Veggie Wall is daar een goed voorbeeld van.

Met een lengte van 80 centimeter biedt deze verticale plantenwand voldoende ruimte om een verscheidenheid aan planten te huisvesten, terwijl het tegelijkertijd een beperkt vloeroppervlak inneemt. De kleur “Living Black” geeft waarschijnlijk een eigentijdse zwarte tint aan, waardoor de plantenwand visueel aantrekkelijk is en zich goed integreert in diverse tuinomgevingen.

De Green Basics Veggie Wall is hoogstwaarschijnlijk vervaardigd van duurzaam kunststof, wat zorgt voor lichtgewicht en weerbestendigheid. Hierdoor is het geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, zoals op balkons, terrassen of in tuinen.

Dankzij het verticale ontwerp kunnen planten efficiënt worden gerangschikt, waardoor je op een compacte manier van een groene omgeving kunt genieten. De Veggie Wall is waarschijnlijk voorzien van meerdere openingen of compartimenten om individuele planten te huisvesten.