Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ELHO Balkonbak green basics 80cm bl grn

5,95

11 op voorraad

Elho_logo

Beschrijving

De ELHO Balkonbak Green Basics van 80 centimeter in de kleur blauwgroen (bl grn) is een praktische en stijlvolle toevoeging aan je balkon, terras of vensterbank. Deze balkonbak maakt deel uit van de Green Basics-serie van ELHO, die bekend staat om zijn duurzaamheid, functioneel ontwerp en milieuvriendelijke benadering.

Met een royale lengte van 80 centimeter biedt deze balkonbak voldoende ruimte voor het kweken van een verscheidenheid aan planten, bloemen of kruiden, zelfs op beperkte ruimte zoals een balkon of vensterbank. De blauwgroene kleur voegt een frisse en levendige uitstraling toe aan je buitenomgeving.

De ELHO Balkonbak Green Basics is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de geïntegreerde bevestigingshaken kun je de bak eenvoudig aan de reling van je balkon hangen, waardoor je optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Het is een handige keuze voor mensen met beperkte buitenruimte.

Gemaakt van hoogwaardig kunststof is deze balkonbak duurzaam, lichtgewicht en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Het materiaal is vaak ook gerecycled, wat past bij ELHO’s streven naar milieuvriendelijke productie.

Of je nu een stadsbewoner bent met beperkte buitenruimte of een tuinliefhebber die zijn balkon wil vergroenen, de ELHO Balkonbak Green Basics 80cm in blauwgroen biedt een praktische en stijlvolle oplossing voor het kweken van groen in kleine ruimtes.