Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ELHO Balkonbak green basics 60cm zwrt

4,95

13 op voorraad

Elho_logo

Beschrijving

De ELHO Balkonbak Green Basics van 60 centimeter in de kleur zwart is een handige en stijlvolle oplossing om groen toe te voegen aan je balkon, terras of vensterbank. Deze balkonbak maakt deel uit van de Green Basics-serie van ELHO, die bekend staat om zijn duurzaamheid, slimme ontwerp en milieuvriendelijke benadering.

Met een lengte van 60 centimeter biedt deze balkonbak voldoende ruimte voor het kweken van een variatie aan planten, bloemen of kruiden, zelfs in beperkte buitenruimtes. De zwarte kleur geeft de bak een tijdloze uitstraling en maakt het eenvoudig om te integreren in verschillende buitenomgevingen.

De ELHO Balkonbak Green Basics is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de geïntegreerde bevestigingshaken kun je de bak moeiteloos aan de reling van je balkon ophangen, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte.

Gemaakt van hoogwaardig kunststof is deze balkonbak duurzaam, lichtgewicht en weerbestendig. Het materiaal is vaak gerecycled, wat bijdraagt aan het milieuvriendelijke karakter van ELHO-producten.

Of je nu een stadsbewoner bent met beperkte buitenruimte of een tuinliefhebber die het balkon wil vergroenen, de ELHO Balkonbak Green Basics 60cm in zwart biedt een praktische en stijlvolle oplossing om van groen te genieten, zelfs op kleine oppervlakken.