Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ELHO Balkonbak green basics 60cm bl grn

5,50

17 op voorraad

Elho_logo

Beschrijving

De ELHO Balkonbak Green Basics met een lengte van 60 cm in de kleur blauwgroen is een praktische en stijlvolle toevoeging aan je balkon. Hier volgt een mogelijke omschrijving:

De ELHO Balkonbak Green Basics is ontworpen om je balkon om te toveren tot een groene oase. Met een royale lengte van 60 cm biedt deze bak voldoende ruimte voor het creëren van een levendig en kleurrijk plantenarrangement.

De blauwgroene kleur van de balkonbak geeft een frisse en eigentijdse uitstraling, waardoor het een opvallende toevoeging is aan je buitenruimte. De kleur blauwgroen is vaak gekozen vanwege zijn rustgevende en verfrissende karakter, wat bijdraagt aan de algehele sfeer op je balkon.

Gemaakt van hoogwaardig kunststofmateriaal uit de Green Basics-serie van ELHO, is de balkonbak duurzaam en geschikt voor buitengebruik. Het materiaal is lichtgewicht, waardoor het eenvoudig te verplaatsen is naar de gewenste locatie op je balkon.

De balkonbak is ontworpen met aandacht voor functionaliteit en esthetiek, waardoor het eenvoudig is om een variëteit aan planten in te plaatsen. Of je nu kiest voor bloemen, kruiden of siergrassen, de ELHO Balkonbak Green Basics biedt een aantrekkelijke en georganiseerde manier om groen toe te voegen aan je balkon.