Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ELHO Balkonbak green basics 50cm zwrt

3,95

10 op voorraad

Elho_logo

Beschrijving

De ELHO Balkonbak Green Basics van 50 centimeter in de kleur zwart is een compacte en veelzijdige toevoeging aan je balkon, terras of vensterbank. Als onderdeel van de Green Basics-serie van ELHO staat deze balkonbak bekend om zijn duurzaamheid, praktisch ontwerp en milieuvriendelijke materialen.

Met een lengte van 50 centimeter biedt deze balkonbak een ideale ruimte voor het kweken van verschillende planten, bloemen of kruiden, zelfs in kleinere buitenruimtes. De zwarte kleur geeft de bak een strakke en tijdloze uitstraling, waardoor het gemakkelijk te integreren is in diverse buitenomgevingen.

De ELHO Balkonbak Green Basics is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De geïntegreerde bevestigingshaken maken het eenvoudig om de bak aan de reling van je balkon te hangen, waardoor je optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte.

Gemaakt van hoogwaardig kunststof is deze balkonbak duurzaam, lichtgewicht en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. ELHO hecht vaak waarde aan milieuvriendelijke productie, en het gebruik van gerecyclede materialen draagt bij aan de duurzaamheid van hun producten.

Of je nu een stadstuinier bent met beperkte buitenruimte of een liefhebber van groen die zijn balkon wil verfraaien, de ELHO Balkonbak Green Basics 50cm in zwart biedt een handige en stijlvolle oplossing voor het kweken van planten in kleinere ruimtes

Gerelateerde producten

Vorige
Volgende