Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ELHO Balkonbak green basics 40cm zwart

2,95

25 op voorraad

Beschrijving

De “ELHO Balkonbak Green Basics 40cm Zwart” is een plantenbak met een breedte van 40 cm, waardoor het een geschikte keuze is voor balkons en andere kleine buitenruimtes. De term “Green Basics” suggereert dat dit product deel uitmaakt van een serie milieubewuste tuinartikelen van ELHO.

De kleur “Zwart” geeft aan dat de balkonbak is uitgevoerd in een stijlvolle zwarte tint, waardoor het een tijdloze en moderne uitstraling krijgt. Deze kleur kan goed samengaan met diverse buitenomgevingen en past bij verschillende plantensoorten.

De balkonbak is waarschijnlijk gemaakt van hoogwaardig kunststofmateriaal, waardoor het duurzaam en weerbestendig is. Hierdoor is het geschikt voor langdurig buitengebruik en kan het de invloeden van verschillende weersomstandigheden weerstaan.

De “ELHO Balkonbak Green Basics 40cm Zwart” biedt niet alleen een praktische oplossing voor het kweken van planten op balkons, maar het draagt ook bij aan de esthetiek van de buitenruimte door een vleugje elegantie toe te voegen.