Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ELHO Balkonbak green basics 40cm bl grn

2,75

17 op voorraad

Elho_logo

Beschrijving

De ELHO Balkonbak Green Basics is een praktische en kleurrijke toevoeging aan je balkon of terras. Met een lengte van 40 centimeter biedt deze bak voldoende ruimte voor het kweken van bloemen, kruiden of andere planten. De bak is uitgevoerd in een frisse blauwgroene kleur, waardoor het een vrolijke en levendige uitstraling heeft.

Het ontwerp van de balkonbak is afkomstig van ELHO, een gerenommeerd Nederlands merk dat bekend staat om zijn innovatieve en duurzame tuinproducten. De Green Basics-serie van ELHO staat garant voor milieuvriendelijke producten, en deze balkonbak is geen uitzondering. Gemaakt van gerecycled kunststof, draagt het bij aan een duurzamere levensstijl.

De balkonbak is voorzien van geïntegreerde bevestigingshaken, waardoor je deze eenvoudig aan de reling van je balkon kunt hangen, zonder extra gereedschap. Dit maakt het ideaal voor kleine buitenruimtes waar elke centimeter telt. Bovendien heeft de balkonbak een handig waterreservoir, waardoor je planten altijd voldoende water hebben en je ze minder vaak hoeft te bewateren.

Met de ELHO Balkonbak Green Basics 40cm in blauwgroene kleur voeg je niet alleen groen toe aan je balkon, maar ook een vleugje kleur en functionaliteit. Het is een ideale oplossing voor stadsbewoners en liefhebbers van compacte tuinen die graag genieten van planten in een beperkte ruimte.