Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

EKOO ANIMAL BEDDING Fr tofu catlttr lavendel 6l

11,50

Uitverkocht

Ekoo_logo

Beschrijving

EKOO ANIMAL BEDDING Fr Tofu Cat Litter Lavendel is een hoogwaardige kattenbakvulling die is ontworpen met het welzijn van zowel jouw kat als de leefomgeving in gedachten. Gemaakt van natuurlijke tofu-materialen, biedt het een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele kattenbakvullingen. Met een inhoud van 6 liter is het voldoende voor langdurig gebruik.

De toevoeging van lavendelgeur zorgt voor een aangename en frisse atmosfeer in de kattenbakruimte, terwijl het ook helpt ongewenste geurtjes te neutraliseren. De korrels hebben een uitstekend absorptievermogen, waardoor urine snel wordt geabsorbeerd en vastgehouden, wat bijdraagt aan een hygiënische omgeving.

Dit kattengrit is stofvrij, wat de luchtkwaliteit verbetert en het ademcomfort van zowel katten als hun eigenaren bevordert. Dankzij de klontvormende eigenschappen is het gemakkelijk om de kattenbak schoon te maken door simpelweg de klonten te verwijderen. EKOO ANIMAL BEDDING Fr Tofu Cat Litter Lavendel is een doordachte keuze voor eigenaren die op zoek zijn naar een effectieve, geurvrije en duurzame kattenbakvulling.