Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

EDGARD & COOPER Cat senior pate chicken/turkey 85g

1,25

6 op voorraad

Beschrijving

  1. Leeftijdsspecifieke Voeding: Deze kattenvoeding is speciaal samengesteld voor senior katten, die mogelijk andere voedingsbehoeften hebben dan jongere katten. Het is ontworpen om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van oudere katten, zoals gewrichtsgezondheid, spijsverteringsondersteuning en het behoud van een gezond gewicht.
  2. Patéstructuur: De “pate” aanduiding suggereert dat het voer een zachte, gladde textuur heeft, wat vaak de voorkeur heeft van katten, vooral als ze ouder worden en mogelijk tandproblemen hebben.
  3. Ingrediënten: De belangrijkste eiwitbronnen zijn waarschijnlijk kip en kalkoen, die hoogwaardige dierlijke eiwitten leveren die essentieel zijn voor de gezondheid van katten.
  4. Evenwichtige Voedingsstoffen: De formule zou evenwichtige voedingsstoffen moeten bevatten, waaronder vitaminen, mineralen en essentiële vetzuren om te zorgen voor een algehele gezondheid en welzijn van senior katten.
  5. Vrij van Kunstmatige Toevoegingen: Kwaliteitsvoedingen streven er vaak naar om vrij te zijn van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen, wat gunstig is voor katten die mogelijk gevoelig zijn voor deze toevoegingen.
  6. Portieformaat: De verpakking van 85 gram is waarschijnlijk een individuele portie, wat handig is voor het verstrekken van verse maaltijden en het gemakkelijk doseren van voedsel voor oudere katten.
  7. Mogelijk Versterkt met Supplementen: Sommige seniorvoeding kan verrijkt zijn met supplementen zoals glucosamine en chondroïtine voor gewrichtsondersteuning of andere ingrediënten die specifiek gericht zijn op de gezondheid van oudere katten.