Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ECOSTYLE Rupsvrij delfin 3x 2.5g

10,95

21 op voorraad

Ecostyle_logo

Beschrijving

ECOSTYLE Rupsvrij Delfin 3x 2.5g is een handige en effectieve oplossing voor het bestrijden van rupsen in de tuin. Deze verpakking bevat drie afzonderlijke doses van 2.5 gram van het biologische bestrijdingsmiddel, waardoor het ideaal is voor kleinere tuinen, balkons, of voor incidentele behandelingen.

Het actieve ingrediënt in ECOSTYLE Rupsvrij Delfin is Bacillus thuringiensis subsp. kurstaki (Btk), een natuurlijk voorkomende bacterie die specifiek gericht is op rupsen en geen schadelijke effecten heeft op andere organismen, zoals mens, dier, of nuttige insecten.

Elk zakje van 2.5 gram poeder kan gemakkelijk worden opgelost in water, waardoor een spuitbare oplossing ontstaat die gelijkmatig kan worden aangebracht op aangetaste planten met behulp van een spuitfles of tuinsproeier.

ECOSTYLE Rupsvrij Delfin is effectief tegen diverse soorten rupsen, zoals de eikenprocessierups, de buxusmotrups, en andere schadelijke rupsen die planten kunnen beschadigen. Het kan worden toegepast op groente- en fruitgewassen, sierplanten, struiken en bomen.

Deze verpakking met drie doses van 2.5 gram biedt een handige en kosteneffectieve oplossing voor het behandelen van rupsenplagen in de tuin, waarbij tegelijkertijd het natuurlijk evenwicht wordt gerespecteerd en de biodiversiteit wordt behouden.