Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ECOSTYLE Moestuin gemak 750g

8,50

7 op voorraad

Ecostyle_logo

Beschrijving

Een moestuin moet in een korte periode een hoop voor elkaar krijgen. In rap tempo moet hij groente, kruiden en fruit groeien met een overheerlijke smaak. De moestuin moet je dus flink in de watten leggen en kan vaak wel een oppepper gebruiken. MoestuinGemak is de duurzame oplossing om je moestuin in één keer te voeden, versterken en beschermen. Het is een volledig plantaardige meststof met een lage CO2- footprint.

MoestuinGemak is de duurzame oplossing om je moestuin in één keer te voeden, versterken en beschermen. Het is een volledig plantaardige meststof met een lage CO2- footprint. Makkelijk én snel te strooien, dan kun je binnen no-time weer fluitend door je moestuintje. Je groente-, fruit- en kruidenplantjes smullen namelijk van deze meststof.

Naast voedingsstoffen bevat deze mest nuttige bacteriën en micro-organismen die graag aan de slag gaan in de bodem van jouw moestuin. De unieke, stikstofbindende bacteriën halen hun voeding uit de lucht (echt waar)! Ze zorgen zo voor supersterke en smaakvolle gewassen.

Het zeewier geeft planten een hoge weerstand tegen stress door droogte, kou of hitte. De wortelversterkers, de speciaal toegevoegde mycorrhiza-schimmels, zorgen ervoor dat de planten meer water en voedingsstoffen op kunnen nemen.

Zo word je beloond met een sterke en weerbare moestuin, waardoor onkruid en plagen minder kans krijgen om zich te ontwikkelen.