Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ECOSTYLE Mediterrane planten-az 800g

5,95

4 op voorraad

Ecostyle_logo

Beschrijving

Zorg voor mooie, gezonde Mediterrane planten. Mediterrane planten-AZ is een organische meststof voor alle soorten subtropische planten. Het is rijk aan kalium waardoor de plant beter bestand wordt tegen uitdroging en sappige vruchten maakt. De meststof is verrijkt met bacteriën, schimmels en protozoa. Dit zorgt voor een gezond bodemleven en sterke planten.

Uniek aan Mediterrane planten-AZ zijn de bacteriën, schimmels en protozoa die zijn toegevoegd. Hierdoor ontstaat er een gezond bodemleven en sterk wortelstelsel. Het effect zie je boven de grond terug. Een gezonde plant die weerbaar en vitaal is, hierdoor blijven je subtropische planten ook gezond in het koudere klimaat in Nederland.

De speciaal toegevoegde mycorrhiza-schimmel, RhizaMax®, activeert de groei van de wortels. Hierdoor ontstaat er een rijk wortelstelstel. De plant neemt zo meer water en voedingsstoffen op en is beter bestand tegen droogte. De vertrouwde protozoa, ProtoPlus®, zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen uit de bodem.

De nieuwe korrel is extra stevig en stuift niet. Deze meststof heeft een lange werking en geeft je mediterrane plant langdurig een flinke boost.

Gerelateerde producten

Vorige
Volgende