Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ECOSTYLE Lavendel-az 800g

5,95

24 op voorraad

Ecostyle_logo

Beschrijving

Ga je voor langdurig bloeiende lavendel die heerlijk ruikt? Lavendel-AZ heeft alle essentiële bacteriën, schimmels en protozoa, specifiek afgesteld op de behoefte van lavendel, rozemarijn en andere geurende kruiden. Voor een gezond bodemleven en mooie, heerlijk ruikende lavendel.

Wil je rijkbloeiende, heerlijk ruikende lavendel, rozemarijn, salvia of andere geurende kruiden? Voor een optimale ontwikkeling van planten is een gezonde bodem met een rijk bodemleven van groot belang. Help je planten een handje en je wordt beloond met rijkbloeiende planten, met de mooiste kleuren en geuren.

De organische meststoffen van Lavendel-AZ zorgen voor een betere opname van voedingsstoffen uit de bodem, waardoor je lavendel rijker bloeit én lekkerder ruikt. De meststof is verrijkt met speciale bacteriën en gepatenteerde protozoa: ProtoPlus®. Ook de mycorrhiza-schimmel RhizaMax® is toegevoegd, voor een groter wortelstelsel van je planten. Daardoor kunnen je planten meer water en voedingsstoffen opnemen. Het extra aanwezige kali zorgt voor een langdurige bloei.