Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ECOSTYLE Escar-no slakkenbarriere 1 kg

9,75

Uitverkocht

Ecostyle_logo

Beschrijving

ECOSTYLE Escar-no slakkenbarrière 1 kg is een innovatieve oplossing om slakkenplagen in de tuin op een natuurlijke en effectieve manier te bestrijden. In plaats van de slakken direct te doden, creëert deze slakkenbarrière een beschermende zone rondom uw planten, waardoor slakken er niet doorheen kunnen komen.

Deze barrière wordt gevormd door een speciale korrelmix die gemaakt is van natuurlijke en duurzame ingrediënten. Wanneer de korrels rondom de planten worden gestrooid, creëren ze een barrière die slakken ontmoedigt om in de buurt van de planten te komen. Dit wordt bereikt door de unieke samenstelling van de korrels, die onaantrekkelijk zijn voor slakken en hen ervan weerhouden om verder te kruipen.

ECOSTYLE Escar-no slakkenbarrière 1 kg is eenvoudig aan te brengen en veilig voor zowel mens als milieu. Het is een milieuvriendelijk alternatief voor chemische bestrijdingsmiddelen en zorgt voor een natuurlijke bescherming van uw tuinplanten tegen slakkenvraat. Met deze slakkenbarrière kunt u genieten van een prachtige tuin zonder de overlast van slakkenplagen.

 

Gerelateerde producten

Vorige
Volgende