Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ECOSTYLE Druiven-az 800g

5,95

17 op voorraad

Ecostyle_logo

Beschrijving

Ga je voor gezonde, lekkere druiven uit eigen tuin? Druiven-AZ bevat de complete verzorging voor druivenplanten. Voor sterk groeiende planten, en met de toegevoegde bodembacteriën wordt het bodemleven gestimuleerd. De voeding bevat extra kalium voor betere vruchtzetting en sappigere vruchten.

Wil je gezonde, lekkere druiven? Voor een optimale ontwikkeling druivenplanten is een gezonde bodem met een rijk bodemleven van groot belang. Help ze een handje en je wordt beloond met gezonde, heerlijke druiven.

De 100% organische meststoffen van Druiven-AZ zorgen voor een betere opname van voedingsstoffen uit de bodem, waardoor je planten rijker bloeien. De meststof is verrijkt met speciale bacteriën en gepatenteerde protozoa: ProtoPlus®. Ook de mycorrhiza-schimmel RhizaMax® is toegevoegd, voor een beter wortelstelsel van je druivenplanten.

Druiven-AZ bevat extra kalium. Dit zorgt ervoor dat je druivenplanten, ondanks veelvuldig te snoeien, toch voldoende groeit. Hierdoor zijn je druivenplanten ook beter bestand tegen schimmelziekten.