Vandaag open van 12:00 - 17:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ECOSTYLE Citrus&olijf voeding 500ml

6,50

13 op voorraad

Ecostyle_logo

Beschrijving

Rijkbloeiende mediterrane planten met smaakvolle vruchten? Geef ze organische Citrus & Olijf voeding en geniet de hele zomer van jouw planten. De voeding heef een langdurige werking en is geschikt voor alle mediterrane planten.

Citrus- en olijfbomen en andere mediterrane planten zijn steeds vaker onderdeel van de Nederlandse tuin. Het zijn echte sfeermakers voor het ultieme vakantiegevoel. Citrus- en olijfbomen vragen – zeker in het Nederlandse klimaat – toch wat extra verzorging en onderhoud. Goede bemesting is belangrijk voor het sterker maken van de plant. De plant krijgt hierdoor smaakvollere vruchten en is minder vatbaar voor ziekten.

Een fles plantenvoeding van 500 ml is voldoende voor 50 liter. Daarmee is deze Citrus & Olijf voeding niet alleen een duurzame, maar ook een voordelige keuze.

Voeding voor extra groeikracht van mediterrane planten

De voedingsstoffen garanderen een uitbundige bloei en een sterke, gezonde plant die goed groeit. Belangrijk voordeel van regelmatige bemesting is de ontwikkeling van een sterk wortelsysteem. Citrus & Olijf voeding van ECOstyle is organisch en bevat de juiste voedingsstoffen die deze planten en bomen nodig hebben om goed te kunnen groeien en mooi en smaakvolle vruchten te ontwikkelen.