Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Ecopots type amsterdam d30x27 cm

34,95

5 op voorraad

Beschrijving

De Ecopots Amsterdam D30x27 cm is een stijlvolle en duurzame bloempot die ontworpen is met zowel esthetiek als milieuoverwegingen in het achterhoofd. Deze pot behoort tot de Ecopots-reeks, die bekend staat om zijn eco-vriendelijke benadering van ontwerp en productie.

Gemaakt van gerecycled kunststof en natuurlijke steen, heeft de Ecopots Amsterdam een minimalistisch design met een tijdloze uitstraling. Het ronde en strakke ontwerp past moeiteloos in verschillende tuin- en interieurstijlen. Met een diameter van 30 cm en een hoogte van 27 cm biedt deze pot voldoende ruimte voor het planten van diverse bloemen, planten, of zelfs kleine struiken.

De pot is ontworpen met aandacht voor functionaliteit. Hij heeft een ingebouwde drainageopening aan de onderkant, wat zorgt voor een goede afvoer van overtollig water en voorkomt dat de planten worden aangetast door te veel water. Deze drainage bevordert ook de gezondheid van de plantenwortels door te voorkomen dat ze in te natte omstandigheden staan.

Wat de Ecopots Amsterdam echt onderscheidt, is het duurzame aspect. Gemaakt van gerecyclede materialen, draagt het bij aan het verminderen van de hoeveelheid plastic afval in het milieu. De pot is bovendien vorstbestendig, waardoor hij geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik, het hele jaar door.

Kortom, de Ecopots Amsterdam D30x27 cm biedt niet alleen een elegante en eigentijdse manier om je planten te presenteren, maar ook een milieubewuste keuze voor iedereen die streeft naar duurzaamheid in hun leefomgeving. Met deze pot geef je je planten niet alleen een mooi thuis, maar draag je ook bij aan een groenere en schonere planeet.