Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

DUNLOP Kuitlaars k580011 pvc groen maat 41

21,95

Uitverkocht

Gevavi_logo

Beschrijving

De DUNLOP Kuitlaars K580011 PVC Groen in maat 41 is een hoogwaardige, functionele laars die ideaal is voor gebruik in natte en modderige omstandigheden. Deze kuitlaars is vervaardigd van duurzaam PVC-materiaal, waardoor hij volledig waterdicht is en bestand tegen verschillende chemicaliën, oliën en vetten. De opvallende groene kleur zorgt niet alleen voor goede zichtbaarheid, maar geeft de laars ook een herkenbare uitstraling.

Het hoge model van de laars biedt uitstekende bescherming voor je kuit, waardoor je voeten droog en comfortabel blijven, zelfs tijdens intensieve werkzaamheden in vochtige omgevingen. De laars is voorzien van een handige instap, waardoor je hem gemakkelijk kunt aan- en uittrekken. De comfortabele pasvorm zorgt ervoor dat je de laars langdurig kunt dragen zonder ongemak te ervaren, waardoor je met vertrouwen je werk kunt uitvoeren.

De DUNLOP Kuitlaars K580011 PVC Groen in maat 41 is perfect geschikt voor diverse toepassingen, zoals in de landbouw, tuinbouw, visserij, bouw en andere industrieën waar waterbestendig schoeisel essentieel is. Of je nu op het land werkt, in de tuin bezig bent of in een andere vochtige omgeving werkt, deze laars biedt betrouwbare bescherming en draagcomfort, zodat je je kunt concentreren op je taken zonder je zorgen te maken over natte voeten.