Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Draadspoel oranje 2,4 mm / 83M

21,80

1 op voorraad

Stihl_logo

Beschrijving

De Stihl Kop die compatibel is met het FSA 90-model is ontworpen om een optimale prestatie en duurzaamheid te bieden voor het trimmen van gras en ander licht onderhoudswerk. Deze trimmerkop is specifiek ontwikkeld om te voldoen aan de hoge standaarden van Stihl en biedt verschillende functies en voordelen voor gebruikers.

Kenmerken en Voordelen:

  1. Compatibiliteit: Ontworpen om naadloos te passen op het Stihl FSA 90-model, wat zorgt voor een betrouwbare en effectieve prestatie tijdens het trimmen van gras en licht onderhoudswerk.
  2. Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage, schokken en andere vormen van mechanische stress die kunnen optreden tijdens gebruik.
  3. Efficiëntie: Uitgerust met geavanceerde snijsystemen of technologieën die zorgen voor een efficiënte en nauwkeurige snede, waardoor het trimmen van gras en onkruid snel en gemakkelijk wordt.
  4. Gebruiksvriendelijk: Voorzien van handige functies zoals eenvoudige installatie, gemakkelijke vervanging van draad of messen, en intuïtieve bedieningselementen voor een probleemloze gebruikservaring.
  5. Veiligheid: Ontworpen met veiligheidsvoorzieningen zoals beschermende afdekkingen, schilden of andere mechanismen om gebruikers te beschermen tegen rondvliegende voorwerpen of schade tijdens het gebruik.

In conclusie, de Stihl Kop (FSA 90) is een essentieel accessoire voor gebruikers van het FSA 90-model die op zoek zijn naar een betrouwbare, duurzame en efficiënte trimmerkop voor diverse trimwerkzaamheden. Met zijn geavanceerde functies en Stihl’s reputatie voor kwaliteit, biedt deze trimmerkop een hoogwaardige oplossing voor het onderhouden van tuinen, gazons en andere groene ruimtes.