Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Discovery raamsilo zaden

5,75

13 op voorraad

C.J. Wildbird Foods Europe B.V._logo

Beschrijving

De Discovery Raamsilo Zaden is een handig en boeiend vogelvoederapparaat dat is ontworpen om vogelzaden aan te bieden terwijl je van dichtbij kunt genieten van de kleurrijke vogels die je tuin bezoeken. Deze raamsilo is een geweldige toevoeging aan je huis of kantoorraam en biedt de mogelijkheid om de natuurlijke schoonheid van vogels van dichtbij te observeren.

Belangrijkste kenmerken van de Discovery Raamsilo Zaden:

  1. Transparant Ontwerp: Gemaakt van doorzichtig materiaal, zodat je gemakkelijk de hoeveelheid zaden kunt zien en de vogels kunt bekijken terwijl ze eten. Dit zorgt voor een intiem en boeiend kijkspel.
  2. Eenvoudige Bevestiging: De raamsilo kan eenvoudig aan een raam worden bevestigd met behulp van sterke zuignappen. Hierdoor kun je vogels vanuit het comfort van je huis observeren, zonder hen te verstoren.
  3. Bescherming tegen Weersomstandigheden: De raamsilo is uitgerust met een dak om de zaden te beschermen tegen regen en sneeuw, waardoor ze droog en vers blijven voor de vogels.
  4. Gemakkelijk bijvullen: Het deksel van de raamsilo kan worden verwijderd, waardoor het vullen met vogelzaden snel en gemakkelijk is.
  5. Variatie in Voeding: De Discovery Raamsilo Zaden kan worden gevuld met een verscheidenheid aan vogelzaden, waardoor je verschillende soorten vogels kunt aantrekken, zoals vinken, mussen, mezen en meer.
  6. Educatief en Ontspannend: Het observeren van vogels van dichtbij is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het stelt je in staat om verschillende vogelsoorten te herkennen en hun gedrag te bestuderen.

De Discovery Raamsilo Zaden biedt niet alleen een boeiende manier om de natuur naar je raam te brengen, maar helpt ook bij het behoud van lokale vogelpopulaties door ze van voedsel te voorzien. Of je nu een gepassioneerde vogelkijker bent of gewoon wilt genieten van de vrolijke aanwezigheid van vogels in je omgeving, deze raamsilo is een uitstekende keuze om dat te realiseren.

Extra informatie

Afmeting

Merk

Color

Materiaal

Order code

Shopserver ID

Stock Haarlem

Stock Heiloo

Margin Haarlem

Margin Heiloo