Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

DELI NATURE Vogelgrit 1.2kg

3,95

6 op voorraad

Deli Nature_logo

Beschrijving

DELI NATURE Vogelgrit 1.2kg is een hoogwaardig voedingssupplement dat speciaal is ontworpen om de gezondheid en het welzijn van vogels te ondersteunen. Dit product is ideaal voor eigenaren van gezelschapsvogels, zoals kanaries, parkieten, grasparkieten en andere siervogels. Hier is een gedetailleerde beschrijving van DELI NATURE Vogelgrit:

  1. Natuurlijke Ingrediënten: DELI NATURE Vogelgrit is samengesteld uit een zorgvuldig geselecteerde mix van natuurlijke ingrediënten. Het bevat een verscheidenheid aan mineralen en kleine stukjes schelp, kalksteen en oestergrit, die essentieel zijn voor een gezonde spijsvertering en sterke botten bij vogels.
  2. Optimale Spijsvertering: Het grit in dit product helpt vogels bij het vermalen van zaden en granen in hun spijsverteringsstelsel. Dit draagt bij aan een betere opname van voedingsstoffen en bevordert een gezonde spijsvertering.
  3. Sterke Botten: De calciumrijke samenstelling van DELI NATURE Vogelgrit ondersteunt de ontwikkeling en behoud van sterke botten en snavels bij vogels. Dit is vooral belangrijk voor jonge vogels tijdens de groei en voor volwassen vogels om problemen met de snavel te voorkomen.
  4. Gezond Gefladder: Door dit vogelgrit aan het dieet van uw vogels toe te voegen, kunt u hen helpen om in optimale gezondheid te blijven. Gezonde vogels zijn actiever, gelukkiger en hebben een langere levensduur.
  5. Handige Verpakking: DELI NATURE Vogelgrit wordt geleverd in een handige verpakking van 1.2 kilogram, wat voldoende is om uw vogels gedurende een langere periode van essentiële mineralen te voorzien.
  6. Gebruiksvriendelijk: Dit product kan eenvoudig worden verstrekt door het in een apart bakje in de kooi van uw vogel te plaatsen. Zorg ervoor dat het altijd beschikbaar is, zodat uw vogels er naar behoefte van kunnen eten.

DELI NATURE Vogelgrit 1.2kg is een betrouwbare keuze voor vogeleigenaren die de gezondheid en vitaliteit van hun gevleugelde vrienden willen ondersteunen. Door regelmatig vogelgrit aan te bieden, kunt u bijdragen aan het welzijn van uw vogels en hun kwaliteit van leven verbeteren.