Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

DELI NATURE Tropical fruit 750g

6,95

6 op voorraad

Deli Nature_logo

Beschrijving

DELI NATURE Tropical Fruit in een verpakking van 750 gram is een heerlijke en voedzame traktatie voor je vogels. Dit product is speciaal samengesteld om tegemoet te komen aan de smaakvoorkeuren en voedingsbehoeften van tropische vogels, zoals papegaaien, parkieten en andere exotische vogelsoorten.

Wat dit product zo speciaal maakt, is de mix van tropische vruchten die het bevat. Deze vruchten zijn zorgvuldig geselecteerd en gedroogd om de natuurlijke smaken en voedingsstoffen te behouden. Ze kunnen een geweldige bron van variatie en smaak zijn in het dieet van je vogels, wat bijdraagt aan hun tevredenheid en welzijn.

DELI NATURE Tropical Fruit kan op verschillende manieren worden aangeboden aan je vogels. Je kunt het als traktatie geven, direct uit de verpakking of vermengd met hun dagelijkse voeding. Het is ook handig om als beloning te gebruiken tijdens het trainen van je vogels.

Dit product is gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en biedt tropische vogels een smakelijke en voedzame toevoeging aan hun dieet. Met DELI NATURE Tropical Fruit geef je je gevederde metgezellen een heerlijke traktatie die hun dieet diversifieert en bijdraagt aan hun algehele welzijn. Het zal ongetwijfeld gewaardeerd worden door je vogels en hen helpen gezond en tevreden te blijven.