Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

DELI NATURE Premium papegaai 3kg

13,95

5 op voorraad

Beschrijving

DELI NATURE Premium papegaaienvoer 3kg is een hoogwaardige voeding die speciaal is samengesteld voor papegaaien. Deze royale verpakking van 3 kilogram biedt eigenaren van papegaaien een economische en handige manier om hun prachtige vogels te voorzien van hoogwaardige voeding. Hier is een gedetailleerde beschrijving van DELI NATURE Premium papegaaienvoer in de grotere verpakking:

  1. Hoogwaardige Kwaliteit: DELI NATURE staat bekend om zijn toewijding aan hoogwaardige vogelvoeding, en dit papegaaienvoer is geen uitzondering. Het is zorgvuldig samengesteld met de beste ingrediënten om te voldoen aan de voedingsbehoeften van papegaaien.
  2. Specifieke Voeding: Dit voer is speciaal samengesteld voor papegaaien en bevat een uitgebalanceerde mix van zaden, granen en andere voedingsstoffen die essentieel zijn voor hun gezondheid. De samenstelling is perfect afgestemd op de behoeften van deze vogels.
  3. Natuurlijke Ingrediënten: DELI NATURE streeft naar natuurlijkheid, en dit voer is samengesteld zonder kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen. Hierdoor blijft het voer puur en gezond.
  4. Ondersteunt Vitaliteit: Het voer is ontworpen om de vitaliteit van papegaaien te ondersteunen. Het voorziet hen van de benodigde energie om actief en gezond te blijven, wat kan bijdragen aan een levendig verenkleed en een actieve levensstijl.
  5. Voedzaam en Aantrekkelijk: Papegaaien zullen de smakelijke mix van zaden en granen in dit voer waarderen. Het voer is niet alleen voedzaam, maar ook aantrekkelijk voor hun smaakpapillen, wat de kans vergroot dat ze ervan zullen genieten.
  6. Handige Grote Verpakking: Met 3 kilogram voer in deze verpakking, hebt u voldoende voorraad om uw papegaaien gedurende een langere periode te voeden. De hersluitbare verpakking zorgt ervoor dat het voer vers blijft.
  7. Gebruiksvriendelijk: Om dit voer aan uw papegaaien te verstrekken, plaatst u eenvoudig een geschikte hoeveelheid in hun voerbak. Zorg ervoor dat er altijd vers voer beschikbaar is en combineer het eventueel met groenten en fruit voor een gevarieerd dieet.

DELI NATURE Premium papegaaienvoer 3kg biedt uw papegaaien hoogwaardige voeding in een voordelige en handige verpakking. U kunt erop vertrouwen dat dit voer aan alle voedingsbehoeften van uw papegaaien voldoet en bijdraagt aan hun welzijn, vitaliteit en levendigheid.