Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

DELI NATURE Eivoer droog geel 1kg

4,95

7 op voorraad

Deli Nature_logo

Beschrijving

DELI NATURE Eivoer droog geel in een verpakking van 1 kilogram is een hoogwaardige voedselkeuze voor vogelliefhebbers die hun gevederde vrienden het beste willen bieden. Dit speciale eivoer is ontworpen om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften van vogels, zoals kanaries, parkieten en andere kleine zangvogels.

Dit eivoer is ‘droog geel’, wat betekent dat het een rijke gele kleur heeft, wat aangeeft dat het een hoog gehalte aan eierdooier bevat. Eierdooier is van nature rijk aan eiwitten en essentiële voedingsstoffen, wat dit voer tot een uitstekende bron van voeding maakt voor vogels, vooral tijdens de kweekperiode. Het voorziet je vogels van de benodigde energie en bouwstoffen voor hun groei, herstel en algehele gezondheid.

Dit eivoer is gemakkelijk te gebruiken en kan worden aangeboden als een afzonderlijke traktatie of worden gemengd met het dagelijkse dieet van je vogels. Het is ideaal voor het stimuleren van de broed- en ruiactiviteit en draagt bij aan een glanzend verenkleed en een sterke gezondheid.

DELI NATURE Eivoer droog geel wordt geproduceerd met hoogwaardige ingrediënten en is verrijkt met vitaminen en mineralen om ervoor te zorgen dat je vogels alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgen. Met deze voedingsoptie geef je je vogels een uitgebalanceerde en voedzame maaltijd die hun welzijn en vitaliteit bevordert.