Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

De oosterhoutse dropkussentjes

4,45

17 op voorraad

Holland Foodz_logo

Beschrijving

“De Oosterhoutse dropkussentjes” zijn heerlijke snoepjes die afkomstig zijn uit de stad Oosterhout. Deze lekkernijen hebben hun naam te danken aan hun kussenvorm en de smaak van drop, een zoet en kruidig extract afkomstig van de zoethoutplant.

De dropkussentjes worden gemaakt door een mengsel van zoethoutextract, suiker, zetmeel en diverse kruiden te koken en te vormen tot kleine, zachte kussentjes. Ze hebben meestal een donkere kleur en een intense dropsmaak die zowel zoet als licht zout is. De textuur van de kussentjes is zacht en taai, waardoor ze langzaam oplost in de mond en de smaak van drop geleidelijk vrijkomt.

Deze snoepjes zijn geliefd bij liefhebbers van drop vanwege hun authentieke smaak en unieke textuur. Ze kunnen als individuele snoepjes worden genoten of in grotere hoeveelheden worden gekocht en gedeeld met anderen. De Oosterhoutse dropkussentjes zijn vaak verkrijgbaar in lokale snoepwinkels, supermarkten en speciaalzaken in Oosterhout.

Let op dat de specifieke smaak en textuur van de dropkussentjes kunnen variëren, afhankelijk van de producent en het recept dat wordt gebruikt. Als je op zoek bent naar een authentieke ervaring, is het aan te raden om ze te proeven bij een lokale snoepwinkel in Oosterhout.