Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Dahlia duet 1st

2,95

4 op voorraad

Beschrijving

De grootbloemige, decoratieve dahlia ‘Duet’ is een dankbare zomerbloeier die u maandenlang plezier geeft. Dahlia ‘Duet’ bloeit de hele zomer van Juli tot de eerste nachtvorst. Dahlia ‘Duet’ wordt ongeveer 90-110 cm. hoog. Soms is het nodig om de bloemstengels te steunen.

Dahliaknollen kunt u in het voorjaar planten. Dahlia ‘Duet’ is vorstgevoelig, pas dus wel op met late nachtvorst. Graaf een ruim plantgat, maak de aarde los en vul het plantgat met goede potgrond. Leg de knollen voorzichtig in het plantgat en dek af met 3-5 cm. aarde. De plantafstand van de knollen is 40-50 cm. Geef na het planten de knollen meteen wat water. Dahlia’s bloeien het rijkst in de volle zon. Bewaar de knollen na de bloei op een vorstvrije plaats en u heeft er jarenlang plezier van.

Dahlia ‘Duet’ is goed te combineren met vaste planten en andere dahlia soorten. De rood met witte bloemen zijn echte blikvangers in de border. Dahlia ‘Duet’ is ook een uitstekende snijbloem en lang houdbaar op de vaas. Het beste tijdstip om dahlia’s te snijden is vroeg op de dag. Zet de stelen direct in lauwwarm water met snijbloemenvoedsel

Extra informatie

Bloeihoogte

Bloeitijd

Merk

Color

Inhoud

Order code

Plantdatum

Shopserver ID

Standplaats

Stock Heiloo

Margin Haarlem

Margin Heiloo