Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Catfood Senior 4kg

27,95

2 op voorraad

Greenheart_logo

Beschrijving

Catfood Senior 4kg is een hoogwaardig droog kattenvoer speciaal samengesteld voor oudere katten die wat extra zorg en aandacht nodig hebben. Deze voeding biedt een uitgebalanceerde formule die rekening houdt met de veranderende behoeften van oudere katten, met als doel hun algehele gezondheid en welzijn te ondersteunen.

De formule van Catfood Senior 4kg is verrijkt met hoogwaardige eiwitten, essentiële vetzuren, vitaminen en mineralen om de spiermassa te behouden, de gewrichten te ondersteunen en de weerstand te versterken. Bovendien bevat het voer ingrediënten die de gezondheid van de urinewegen bevorderen en de spijsvertering ondersteunen, waardoor het ideaal is voor oudere katten die vatbaarder kunnen zijn voor bepaalde gezondheidsproblemen.

Catfood Senior 4kg is licht verteerbaar en smakelijk, waardoor het gemakkelijk te eten is voor oudere katten met eventuele kauw- of eetproblemen. Met deze voeding geef je jouw senior kat de voedingsstoffen die hij nodig heeft om een actief en gezond leven te leiden, zelfs op latere leeftijd.

Gerelateerde producten

Vorige
Volgende